Resultados 1 al 4 de 4

Tema: Track/Waypoint labels is wrong in chinese word.

  1. #1
    Fecha de ingreso
    17 Jul, 07
    Ubicación
    Beijing, China
    Mensajes
    7

    Question Track/Waypoint labels is wrong in chinese word.

    There is something wrong with Track/Waypoint labels, when the labels in chinese.
    Import a gpx/kml file which include 3 waypoints with lable in chinese , labels not show chinese words. (All files in UTF-8 format)

    Screen prints below:
    Imágenes adjuntadas Imágenes adjuntadas
    Última edición por gps99; 11/03/2015 a las 09:54
    Beacuse it's there... ...

  2. #2
    Fecha de ingreso
    28 Apr, 10
    Ubicación
    D
    Mensajes
    1,250

    Predeterminado

    Hi gps99,

    1.
    can you please upload an example file, so that other user can try to reproduce it
    2. which Version did you used
    ----------------------
    Gruss
    regards
    saludos
    cordialement

    Gert

    www.Twonav-gps.de - - - www.garda-gps.de for Twonav

  3. #3
    Fecha de ingreso
    17 Jul, 07
    Ubicación
    Beijing, China
    Mensajes
    7

    Predeterminado

    Thanks for your reply~~~ !

    1、Now I use land v7.6.8
    2、The example file has been atteched,which include 4 pionts with lables in chinese words. (the file in UTF-8 format)


    In another way, show it in text now. thanks~

    <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
    <gpx xmlns="http://www.topografix.com/GPX/1/1" version="1.1">
    <wpt lat="19.62333" lon="110.81323">
    <name>藏宝-1</name>
    <ele>3</ele>
    </wpt>
    <wpt lat="19.62628" lon="110.80904">
    <name>藏宝-2</name>
    <ele>5</ele>
    </wpt>
    <wpt lat="19.62529" lon="110.78336">
    <name>藏宝-3</name>
    <ele>4</ele>
    </wpt>
    <wpt lat="19.54476" lon="110.81621">
    <name>藏点-4</name>
    <ele>0</ele>
    </wpt>
    </gpx>
    Archivos adjuntados Archivos adjuntados
    Última edición por gps99; 11/03/2015 a las 10:08
    Beacuse it's there... ...

  4. #4
    Fecha de ingreso
    28 Apr, 10
    Ubicación
    D
    Mensajes
    1,250

    Predeterminado

    Ok, thanks.

    i tested a bit and tried with different language/coding settings but failed to get the chinese characters, too.

    I reported it to CompeGPS Team.
    ----------------------
    Gruss
    regards
    saludos
    cordialement

    Gert

    www.Twonav-gps.de - - - www.garda-gps.de for Twonav

Etiquetas para este tema

Permisos de publicación

  • No puedes crear nuevos temas
  • No puedes responder temas
  • No puedes subir archivos adjuntos
  • No puedes editar tus mensajes
  •  


About us

    CompeGPS Team SL All rights reserved © 2012

Follow us on

Twitter Facebook youtube Google Plus Flickr