Resultados 1 al 6 de 6

Tema: BUG: Odometer below Zero

  1. #1
    Fecha de ingreso
    31 May, 09
    Ubicación
    Vienna/AUSTRIA
    Mensajes
    286

    Predeterminado BUG: Odometer below Zero

    TwoNav Aventura 2.0.1.rc1
    In my opinion, the odometer should be always greater than 0 (data field on the right side called "TO2,km")
    Última edición por freeday; 21/07/2009 a las 08:44

  2. #2
    Fecha de ingreso
    14 May, 09
    Mensajes
    24

    Predeterminado

    Not really, if you change the datafield to "Countdown".
    If it would stop at zero this is not what I would expect from a "countdown" field.

  3. #3
    Fecha de ingreso
    31 May, 09
    Ubicación
    Vienna/AUSTRIA
    Mensajes
    286

    Predeterminado

    I am talking about the odometer not not the countdown.
    I am sure you know the difference between these two fields.

  4. #4
    Fecha de ingreso
    14 May, 09
    Mensajes
    24

    Predeterminado

    Cita Iniciado por freeday Ver mensaje
    I am talking about the odometer not not the countdown.
    I am sure you know the difference between these two fields.
    It looks like you don't know what I mean.
    There is nothing like a "countdown" field.
    But you can change the 2 odometer fields (and others) to "countdown", so that they start e.g. at 200 km (you enter the start value) and count down from there.
    In this case they will possibly fall below zero - that's what I meant.

    If this is not the case, then how did you manage to get the above value into the odometer field ??
    Última edición por blackpanther; 23/07/2009 a las 14:28

  5. #5
    Fecha de ingreso
    31 May, 09
    Ubicación
    Vienna/AUSTRIA
    Mensajes
    286

    Predeterminado

    The field TO2 showed -0.988
    and after some minutes and 1km it showed 1km
    Therefore there was no countdown enabled.
    TO1 and TO2 were counting normaly (not reverse)

    Seems to be a problem/combination with a bad satposition and odometer.
    (i resetted TO2 and there was no good fix)


    Therefore i requested a RESET function, as i always wait some minutes to get a good fix and normally afterwards i reset my Tripdata and tracklog.

  6. #6
    Fecha de ingreso
    14 May, 09
    Mensajes
    24

    Predeterminado

    Cita Iniciado por freeday Ver mensaje
    The field TO2 showed -0.988
    and after some minutes and 1km it showed 1km
    Therefore there was no countdown enabled.
    TO1 and TO2 were counting normaly (not reverse)

    Seems to be a problem/combination with a bad satposition and odometer.
    (i resetted TO2 and there was no good fix)
    O.K., THEN this is a bug.
    But it was not clear after the first description above.

Permisos de publicación

  • No puedes crear nuevos temas
  • No puedes responder temas
  • No puedes subir archivos adjuntos
  • No puedes editar tus mensajes
  •  


About us

    CompeGPS Team SL All rights reserved © 2012

Follow us on

Twitter Facebook youtube Google Plus Flickr